En sång om ingeting !

Hejsan bloggen! Sorry för super dålig uppdatering! Och jag vet att jag typ säger Serhela tiden men jaja. Har som sagt va börjar skola igen, fast nu på Orsaskolan ! Tkr det är skönt ! Vi har sämst shema!Slutar halv 4 det senaste ! Och dom andra har typ sin senaste vid 14:35 typ! I helgen blir det grymt med mina brudar!  Vi ska till min stuga i närsjö! Mina brudar är måne och Ove såklart! Men nu ska jag sova Xoxo// Flican <3 (blir ingen bild, mobilen dampar ! )

fyra super dagar <3

Hejsan bloggen, ni får ursäkta mina dåliga uppdatering men har inte haft tid att blogga så mkt !
Jag har haft fyra helt jävla underbara dagar med unerbara personer !
 
Måndagen: Då åkte jag inte till Mora, först träffade jag Fia hemma hos henne sen så åkte vi in till Mora. När vi kom fram så skulle vi träffa Simone och Elin för vi skulle vara med dom! jag köpte inget men fia och simone gjorde det.
efter ett tag gick vi till ishallen för Elin skulle prata med sin mamma, vi satt oss och på läktaren och tittade när dom tränade. sen så skulle Elin och Fia hem så då var det bara jag och Måne kvar!
vi gick till ica sen så gick vi till bussen. vi satt oss på en buss men den skulle vi visst inte med efter att måne fått ett sms från en kompis som sa att vi skulle komma till ishallen igen. vi gick dit och satt oss där med dom ett tag.
efter en stund åkte jag och måne hem. vi tänkte bada när vi kom hem men vi fick inte :(
 
Tisdagen: på tisdagen så var jag oc måne nere på udden hela dagen, Emma och Anna kom oxå. vi badade och solade. kl 18.00 så skulle vi på träning, vi spelade match mot killarana på träningen det var super roligt ! 
efter det sov måne hos mig ;)
 
Onsdagen: då var vi nere på udden en dag till fast nu var Tove oxå med, mariatou och Emma kom efter ett tag, Mariatou hade med sig högtalare så vi lyssnade på musik! efter att vi legat där några timmar drog vi och tittade på grabbarna när dom spelade, det var trevligt. vi skulle bada efter det med det blev inge.. måne sov hos mig efter det :D
 
Torsdagen: Torsdagen blev ännu en underbar dag på udden med mkt sol och bad. efter det så drog vi på träning, jag och simone badade efter det och Elin var med och tog kort på oss. sen så åkte jag hem vid typ  tjugo i nio! jag gick och la mig och somade på kl 01:00
 
ja och nu är det fredag och jag har super tråkigt, får se vad som händer sen men imorgon har jag iaf fotboll :D
 
XOXO// Flican <3<3
 
(några bilder från alla dager)
 
 

sjukt jävla Glad <3

hejsan bloggen, var ett tag sen nu men men...
idag så typ vid 4 åkte jag in till Fia i Mora sen så åkte vi in til "stan" och träffade Elin och måne, vi gick runt lite och sen så drog vi till ishallen.
efter en stund så åkte först Elin hem sen så åkte Fia, sen så var det bara jag och måne kvar.
jag och Simone gick till Ica sen så gick vi till bussen,
när vi hade kommit in och satt oss i bussen och betalat så får Simone ett sms av en kompis som ville att vi skulle komma till ishallen så då fick vi lov at hoppa av bussen. (fick inte pengarna tbx) aja vi gick till ishallen där dom satt och sen så var vi där ett tag tills vi fick lov att dra för att ine missa nästa buss!
nu sitter jag och tittar på tv och ska snart sova ;)
imon  ska jag till tandläkaren och få tandsällning ;)
 
XOXO // Flican <3

trött...

Hejsan, blir ett kort inlägg nu ! jag har tränat idag och typ taggit det lungt!  imorgon ska jag nog till min stuga -.-
vill inte dit !
aja blev ett kort inlägg som sagt va !
 
XOXO//  Flican :* <3

Sweet Life <3

Hejsan bloggen, sorry för att jag inte har bloggat på ett tag !
Sov hos Fia inatt med simone och Fia.. igår var vi ute på donken och sen gick vi till statoil och köpte choklad, sen så gick vi hem till Fia, vi satt och pratade fast Simone satt och pratade i telefon med några grabbar ;) vi somnade typ 04.00 :D 
Idag så gick jag och fia med en ikea påse en väska och sen data väskan från noret till tågstationen, inte så kul men vi kom ffram iaf. när jag kom fram sa jag hejdå till Hannas kompisar från stockholm för att jag skulle åka med Hanna från Mora sen :D sen så när jag kom hem så gick jag med hundarna :) ikväll ska jag på pool party men Hanna, Linda sen nån mer kanske, :D
 
Ska försöka att uppdatera mer ;) ska gå nu<3
XOXO /Flican :D <3
Jag och Fia på första bilden (smurf power) och vi alla på den andra bilden <3
 

kmr jag våga ? <3

tjosan hejsan bloggen! 
Hra varit med Hanna och hennes lillebror på stranden idag fett NIICE !!!! vi solade och badade ! men sen kom det ett stort svart moln så då gick vi och väntadepå skjus och när vi väntade kom regnet fast vi stog under tak så.. 
nu sitter jag soch spelar lite gitar funderar på om jag ska ladda upp ett klipp på när jag sjunger och spelar men vet ej...  ska vara Med hanna sen och vi ska nog titta  på LOL alltså filmen ! och bara mysa så får vi se om Emma och Frida kmr sen. får se om det kmr en video påmig sen då ! men här kmr iaf fall en bild :*
XOXO // flican :*

RSS 2.0