Piss dag !

Hejsan!
Idag gick jag upp sen drog jag till skolan.. Har varit världens jobbigaste dag idag.. Har varit deppig och massa !! Säger förlåt till alla som jag dampat sönder på... Men om
Ni skulle veta vilken sits jag sitter i just nu så skulle nu nog inte ni heller vara så glada!
Men det kan vi ta ikväll ! Blev lite gladare senare idag när jag fick vara med Simone en stund, och när jag kom hem så ringde Fia och jag fick prata ut! Jag har världens bästa vänner !
Just nu sitter jag i bilen påväg till dansen ! Men bloggar mer ikväll !
Hare gött :)
XOXO// Flican <3


Saknar dej <3

Hejsan, ligger i
Min säng helt ensam! Har nyss pluggat! Spanska prov imorgon och kanske matte...
Tänkt berätta lite om min helg!
I fredags var jag i skolan sen på kör sen innebandy sen så var jag med Simone !

På lördag morgon gick jag upp 8, kvart över 9 så skulle jag vara nere på musikskolan ! Vi åkte till Mora med kören på morgonen och körde Friskis och Svettis sen så sjöng vi hela dagen! På kvällen så kom jag hem och så åkte jag ner på Leif en stund !!
Sen åkte jag hem och smsade och tittade på film!
Jag skulle upp samma tid på söndagen men försov mej ! Jag var där nere 10 typ och jag fick lov att åka 12 för att jag hade match! Samling kvart över 1!
Vi spelade i Falun! Vi förlorade med
10-5 ! Aja bra spelat iaf!
När jag kom hem så ville jag träffa Simone har inte pratat med henne på 2 dagar ... Men jag fick lov att plugga! Har pluggat tills nu! Nu skriver jag lite med folk och ska snart sova!
Skriver imon!
XOXO // Flican <3


Love life <3

Blir ett kort inlägg för att jag måste sova, jag ska up super tidigt imon för att jag ska sjunga sen ska jag spela innebandy! Tagga!
Men nu måste jag sova, berättar om
Min helg imon!
XOXO// Flican <3


Tandläkaren..

Hej mina damer och herrar!
Sitter i Mora och väntar på att få komma inte till tandläkarn..
Är sjukt trött !
Efter det här blir det väl äckel skolan.
Börjar Morgon med 2 h slölj! Chill då kan jag sova en stund!
Resten utav dagen vet jag inte hur den ser ut!
Efter skolan ska jag på kör sen så ska jag direkt på innebandy efter det!
Vet inte hur jag ska göra med
Kören efter jul! Jag har saker att göra hela tiden och jag vill satsa på det jag är "bra" på ! Kanske ska sluta på kören..
Men nu ska jag gå !
Hejdå ha en bra dag ;)
XOXO // Flican <3


It was only just a dream 💔

Tänkte berätta lite om vad som händer just nu!
För ca 1 månad sen så begick jag mitt livs största misstag hittills.. Tänker inte säga vad det är elr så! Men kan säga så mkt som att jag träffade en kille som jag bara var med en gång sen så träffades vi inte mer ...
Ca 2 veckor efter det som hände träffade jag han igen, hade lovat mej själv att jag skulle bara gå dit för en kompis mej jaja sånt händer !
Dagen därpå så började jag skriva med en annan kille, jag sa att jag inte ville gå för fort fram osv, berättade att jag hade nyligen blivit sårad av en annan han sa att han aldrig skulle göra nått sånt mot mej.. Jag trodde han! Han sa att han inte Kmr att dissa mej! Jag trodde att det bara skulle bli en sån här jag skriver med men aldrig träffar! Sen så sa han en dag att han ville träffa mej så jag åkte ner till han en kväll ! Han var världens gulligaste, en kille har aldrig behandla mej som han gjorde, jag trodde det kunde bli nått !
Sen efter ett tag så bestämde vi att vi skulle vara igen men när den dagen väl kom då jag skulle vara med han så gick det helt plötsligt inte.. Vi bestämde många gånger att vi skulle vara men samma sak varje gång ..
Sen så en kväll frågade han mej om jag skulle sova hemma ... Jag sa att jag skulle det! (han skulle sova hemma hos oss med min bror :/ ) han frågade när jag kom hem och vart jag var! Jag skojade med han och sa att jag var på fest! Han blev irriterad! Jag frågade han Vrf han brydde sej så mkt om vad Jag gör och inte gör! Han sa "jag bryr mej om dej"
Dagen därpå så var det samma sak igen vi bestämde att vi skulle vara men då hade han en annan ursäkt! han sa många gånger att vi inte kunde hålla på pga .. Sen så var han super gullig en kväll! Sen så får jag ett meddelande på morgonen där det stod att det inte det inte funkade pga ....
Jag kunde inte fatta att det var över då! Jag hoppas fortfarande på att det ska bli nått men måste snart inse att det aldrig Kmr att bli det ...
Simone säger att det Kmr att bli bra att det Kmr att bli nått och vissa säger släpp och gå vidare! Jag vill inte släppa och jag vill inte gå vidare...
Vi skriver forfarande lite med varandra men det är alltid jag som börjar skriva.. Det jobbigaste är att jag ser han nästan varje dag...
Kan verkligen inte fatta att det är över pga det!
I förgår natt så drömde jag en dröm!
Jag drömde att när jag kom in i mitt rum en dag! Satt han på
Min säng... Han frågade om jag fortfarande gillade han! Vi låg i min säng och pratade vi låg där
Och myste! Jag trodde att allt hade blivit bra men vaknade sedan i tårar..
DET VAR BARA EN DRÖM... Alla sa att jag bara skulle bli sårad och jag höll på med den här personen, men jag kunde inte lyssna ! Saknar dej .. Vi hade inte så mkt men det kändes som att du var min endå <3
(vet att jag inte skrev Vrf det inte funkade men kände att det behövde ni inte veta! )


life is like a maze ❤

Hejsan, tänkte berätta om min dag!
Har inte gjort så mkt ! Var inte i skolan idag hade sjukt ont i huvudet och orkade inte se folk.. När jag vakande så hade jag fått massa sms och dom hade ring mej osv! Dom flesta hade frågat vart jag va! Men nån visste och skrev att dom förstod Vrf jag inte var i skolan osv...
På kvällen så åkte jag med Louise in på bio i Mora ! Vi tittade på Twilight ! Breaking down part 2! Trodde inte att vi skulle komma in men det gjorde vi ;)
Den var sjukt bra! På slutet av filmen så var det en återblick tbx på "edwars och bellas" liv tsm! Jag började gråta! Tänkte sjukt mkt på en person då.. Varför är Kärlek så jobbigt?
Aja.. Efter det åkte vi hem !
När jag kom hem så duschade jag sen gick jag och la mej.
Lyssnade på musik !
Nu ska jag sova, skola imon ...
Godnatt puss //Flican <3


I LOVE IT

Hejsan alla vänner,
Tänkte berätta lite om
Min helg, har haft så roligt att jag inte hunnit blogga nå;)

I Fredags kom jag hem från skolan, efter det åkte jag på kör, sen gick jag från kören till innebandyn och tränade där 1h och 30min kul kul... Efter träningen åkte jag hem och duschade sen kom Fia, jag och Fia gick ner till ishallen och möte Måne för att hon hade tittat på hockey, när vi mött Simone gick vi ner på Orsa och skulle köpa godis men vi hamnade vid några kompisar och stod där och pratade ist! Sen så ringer mamma och vi gick hem, på hem vägen lyckades jag börja bråka med en och fick en att bli sur på mej för att jag drev med han.. Men det gick över, den ena personen som jag bråkar med bråkar jag fortfarande med... Aja sånt händer.
När vi kom hem så gick vi up på mitt rum och satt och pratade massa skit osv, typ vid 4 på natten så tittade vi på en halv film "Orphan" så jävla läskig och äcklig! Sen typ vid 6 elr nå så somnade vi! På Morgon så blir vi väckts kl halv 11 då vart jag hemskt arg och sen somnade vi om igen!

På Lördagen så åkte vi ner till Ishallen och satt och tittade på först konståknings tävlingen sen gick vi hem åt och sa hejdå till mina päron för att dom skulle ut och vi skulle vara ensamma hela kvällen!
Efter att vi gjort det så åkte vi ner till ishallen igen och tittade på hockey match, fett roligt! Elr ?
Sen så tänkte vi dra ner på Orsa men det var så kallt !
Så vi drog hem och tråkade hela kvällen, vi tittade klart på filmen typ kl 6 sen så åkte vi ner och åt på Amore sen hem, när vi kom hem så var vi bittra ett tag, men det gick snabbt över !
Sen så typ runt halv 1 somnade vi för att jag hade match nästa dag <3

På söndagen gick vi upp typ 20 i 10! Hade samling 10 så vi fick stressa, kom sent men bättre sent ön aldrig! Sen så spelade jag, matchen slutade 11 - 3 elr nå åt dom..
Sen efter matchen drog vi hem till mej igen och typ sov och tittade på film, typ vid 14 åkte Fia hem och typ 15 åkte jag och Simone ner och tittade på innebandy À laget,
Efter det så åkte Simone hem och jag åkte hem och åt! Nu ligger jag här i sängen och ska snart sova så jag säger väl godnatt då :*

XOXO :// Flican <3

(anledningen att Simone inte är med på bilderna är för att hon inte ville)


Rosor är röda ❤ violer är blå 💙 där går killen jag aldrig kommer att få 👎

Hejsan, sitter nu på idrotten helt forever alone... Vet inte vart Louise och Lovisa tagit vägen!
Idag ska jag på kör sen så ska jag och träna innebandy..
Efter det så ska jag hem, Simone och Fia Kmr sen och ska sova hos mej inatt det blir hemskt roligt! Saknar Fia som fan!!! Dom ska iaf sova hos mej HELA helgen !! Wiiieee! Det Kmr bli kul med mkt skratt och skit snack ! <3
Men nu måste jag gå börjar snart :*
XOXO // Flican <3


När ingen annan hör !

Hej hopp gummi snopp!
Hur är läget ? Jag själv är trött ! Skola imon men sen är det fredag!!! Happy girl!
Hela helgen ska Simone och Fia sova hos mej! Älskar er mina gullisar!
Ska oxå ha kör varje dag denna helg... Kul men jobbigt!
Match på söndag har jag oxå! Det blir roligt! Hoppas vi vinner! Vi ligger 3a i serien just nu!

Idag har jag iaf varit med Simone och sen har jag dansat!
Hade spanska prov idag.. Tror faktiskt att det gick bra!
Imon har jag fysik... Orkar inte!
Jag och Simone har pluggat på det som fan !

Som jag skrev tidigare så var min hund dålig ! Men nu har han blivit bättre för att han har fått medicin! :D älskar dej Brave !

Men nu ska jag "sova" godnatt alla underbara ! :*

XOXO // Flican <3


Det får ej hända ! <3

Hejsan bloggen, sorry för
Mina ständiga blogg pauser...
Har haft det väldigt jobbigt kan ju säga att livet gick från bra till dåligt till bra igen...
Aja, har varit med Simone typ varje dag, hon är den underbaraste människan ! Kan prata med henne om
Allt och hon tkr inte nått är konstigt !
Älskar dej <3
Vi har haft fotbolls avslutning idag på bowlingen ! Kul kul !
Jag ska försöka att blogga mer lovar !

(älskar dej Brave håll ut ! <3)

XOXO// Flican :*


Love the way you lie <3

Tjosan hejsan, sitter i skolan med Simone, hon Sov hos mej inatt som hon gjort ett tag nu, idag ska jag vara nere på Orsa hela tiden... Orkar inte vill bara hem till min sköna säng -.-
Aja när jag Kmr hem så väntar mamma och pappa på mej har inte träffat dom på typ en veckan snart ...
Men nu ska jag gå hejs!
XOXO // Flican <3


Hatar skolan...

Hej hopp gummi snopp XD
Sitter på Svenskan... Är så jävla trött! Somnade typ 12 igår och vaknade halv 7... Simone sov hos mej inatt :)
Idag ska jag gå i skolan tills halv 4. Fyfan! Sen så hoppas jag på att jag ska vara med min sötiz !

Alltså kan nån ta mej här ifrån elr ? Orkar seriöst inte med skolan nu !!!

XOXO // en trött Flican .. <3


In Love <3

Hejsan alla söta, har inte bloggat på ett tag har inte hunnit och har varit trött som fan, Kmr i te ihåg så mkt jag gjort just nu, kan bero på att jag är sjukt trött!
Ska sova nu, godnatt alla:*
XOXO // Flican <3

(gillar dej sjukt mkt, går inte att beskriva! IN LOVE )


:D


Vinter <3


<3


Jag och måne ;)


Trött ...

Hej, sitter i min säng med Simone, trött och helt slut efter att ha varit uppe inatt... Ska vara med kören hela dagen sen så får vi hoppas på att Simone ska sova här i helgen !
Efter kören ska jag på innebandy träning sen ska jag hem elr vara på Leif med Måne ;)
Aja nu ska jag och Simone nog titta på film!

(Vrf ska det vara så svårt att vissa dej vad jag tkr om dej ? )

XOXO // Flican <3
Ps lägger upp några bilder från veckan snart ds


Happy Face <3

jo men tjenare, vad händer ? själv är jag med Simone och vi ska snart baka kladdkaka får se hur misslyckad den blir sen ;) Simone kom typ 11 halv 12 imorse och väckte mej... sen så åkte jag ner och klippte mej .. fett kort hår nu :( ikväll vet jag inte vad vi ska göra, kanske hockey med Hanna men det är inte säkert ! kändes sjukt tomt i min säng inatt för att simone var inte brevid mej :( <3 men nu måstte jag går bloggar mer sen. XOXO// Flican<3

RSS 2.0