10 saker du inte vet om mej <3

1, jag är sjukt bitchig ibland :/
2, min största rädsla är kryp speciellt spindlar!
3, jag är världen gladaste människa !
4, jag har gjort två stora misstag..
5, jag har världens bästa vänner!
6, dricker inte pga att man förlorar träning -.-
7, jag har aldrig träffat min morfar
8, känner mej alltid tjock och tkr själv att jag är det!
9, saknar barndomen som fan!!!
10, jag älskar ett svin
Lite saker som inte är roligt att veta men jajaj nu blev det så ;)


Låt hatarna hata, snackarna snacka, luta dej tillbaka och bara skratta :D

tjatja bloggen, igår var man på pappaa 50års kalas.. sjöng med Louise och det bara krånglade hela tiden.. DAMP typ! aja vid 10 drog vi hem och var barn vakt! vi somnade runt halv 4 trötta !! :O sen så vakande vi halv 1 ppå morgonen ;) vi tittade på film och bara myste sen åkte hon hem och jag la mig i sängen, nu skypar jag med FIA mysssss ! längtar som fan till nyår det kmr bli grymt !! aja ska snacka med FIaa nu ha de gott igelkott :* // Fliccc <3 gammal bild men jaja saknar sommar
2012 <3

Sova sova säng säng säng ! :D

Hejsan, ja rubriken säger kanske allt! Blir bara ett kort inlägg nu! Inga bilder på julklapparna än heller! Men idag har jag iaf först åkt pulka sen har jag varit med Hanna sen efter det har jag spelat kort med släckten ;) har haft en bra jul ! Men lite tårar Kmr alltid in.. Aja bra tills man blir trött och börjar tänka för
Mkt.. <3 men
Nu ska vi vara GLADA ! Ska sova nu så
Säger godnatt puss :*
// Flican <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3423519/images/2012/pic_50da46bbddf2b32d07005a18.jpg" class="image">


Jul afton <3

Hejsan !
Idag har det varit fult upp! Har typ ätit sjukt mkt.. Känns som att jag gått upp i vikt typ 10000 kg :o
Först på Morgonen så var man med familjen och öppnade packet! Sen så åkte vi upp till min farmor och ge med hela släckten från pappas sida! Vi åt massor och hade super roligt!
Sen på kvällen åkte vi ner till min Moster och var med släckt på mammas sida! Fick mat där oxå! Och hade super roligt där med!
Sen så åkte vi hem och jag åkte direkt ner till super Simone! Mys! Vid 11 fick jag lov att gå hem! När jag kom hem satt jag mig och tittade på tv till typ nu! Nu ligger jag i sängen och är helt slut efter den här
Dagen!
Imon blir det att åka pulka med släckten från pappis sida :D
Det jag fått den här julen är!

❤ världens mysigaste tofflor
❤pyjamas!!
❤morgon Rock :D
❤massa pengar till mellandags rean!
❤en halsduk
❤ headset typ sjukt sötttt !
❤massa godis ! :/

Helt underbart! Men ska sova nu ni får
Bilder sen ! <3
Puss // Flican <3


Syster <3

Hejsan, har inte så
Mkt att berätta så jag tänkte skriva om min underbara vän Louise <3

Du är en vacker och underbar tjej! Vi har varit vänner så länge som jag kan minnas! Du har alltid varit som en syster för mig! Vi har bråkat mkt men blivit sams igen, folk har kommit imellan oss men vi har alltid hittat tbx till varandra!
Nu när vi började 7an och ny skola så
Känns det som att vi glider ifrån varandra, ibland snackar vi inte med varandra ens.. Vi blir irriterade på varandra för små saker!
Jag har fått nya vänner och det har du med men det betyder inte att vi inte ska vara med varandra.. Alltid när vi är med varandra skrattar vi och har kul!
Just nu har jag ganska mkt saker jag vill säga till dej men vågar inte av många anledningar!
Önskar att jag kunde men vet inte om jag kan..

Vet inte om du läser min blogg men om du gör det så hoppas jag att du fattar hur mkt du betyder för mig och att jag alltid Kmr älska dej hur det än är! Vill aldrig förlora dej! Du är min ängel! <3

Puss// Flican <3


Baby, now you are mine ! <3

Hejsan, sorry för att jag inte har bloggar på super länge! Men jag har haft mkt att göra !
Har haft typ kör varje dag! Nu har vi bara en julshow kvar sen är vi lediga och har jul lov! Har haft det både drygt och bra den senaste veckan! Har fått veta att en person jag älskar har ljugit för mig, men nu är vi sams igen och har snackat igenom det! Hoppas att jag kan få kalla han MIN snart! Älskar han så otroligt mkt!
Just nu ligger jag i sängen med Simone som snarkar och sover bredvid mig, nu ska vi sova och sen blir det prao imon! Så jag säger godnatt!
XOXO // Flican <3


Hur ska jag våga ?

Hejsan, sorry för att jag inte har bloggar på länge men har inte hunnit, ja som ni vet se jag haft kör hela veckan, tills fredag för då åkte jag till Simone! Tänkte berätta lite om helgen. I Fredags kom jag hem till Simone kl 11 Fia var redan där, när jag kom så hade idioterna bestämt att vi skulle ut och åka pulk på berget! Jaja det var bara att sätta på sig varma kläder och dra ut, hehe vi hämtade elr "lånade" en pulka av nån! Bad ASS..... Sen så var vi ute tills typ 1 elr nå. Då drog vi hem till Simone och åt och tittade på tv sen somnade vi! På lördagen vaknar jag och Fia av att Simone hoppar på oss.. Haha Aja! Då drog vi till ishallen och tittade på hockey sen hem och "åt" sen dit igen och tittade på hockey! Sen drog vi hem tittade på julkalender och sov typ! Sen vi halv 9 drog jag till en kille! Kan ju säga att det är en kompis så slipper jag få frågor! En sak kan jag säga iaf! Jag Älskar den här killen ! Var där i typ 2 timmar! Myyyyysss !!! Sen drog jag till Simone vi pratade lite sen somnade vi! Fia åkte 10 på morgonen! Jag spelade match kl 13 vi förlorade med 19-1 kul -.- sen åkte jag och dansade! När jag kom hem tittade jag på film och nu ligger jag och tänker i sängen ! Men ska Sova nu! Bloggar imon XOXO //Flic <3 Ps blir ingen bild allt dampar Ds

Love you My boy <3

Hejsan svejsan <3
Ligger i sängen just nu! Är sjukt trött!
Har haft kör hela veckan !! Premier på jul showen i Onsdags och idag var andra gången! Imon är det sista gången för den här veckan !!!
Ska vara med Simone och Fia hela helgen !! Kmr bli AWESOME !! På lördag kväll ska jag vara med världen bästa och underbaraste kille !! Kan ju säga att jag tkr om den här killen sjukt mkt ! Sen ska jag till Simone igen! På söndag ska jag först spela match sen ska jag och Fia dansa i Mora så vi drar dit ! Men nu måste jag sova !
Puss och godnatt :*
// Flican <3


RSS 2.0